Display: lo-res Fx: off
Main Page - Music - Op de Toffel
Pictures from the annual Op de Toffel Festival at the centre of Vierlingsbeek, The Netherlands. The festival was visited on sunday, the 19th of June 2005.

Link: www.opdetoffel.nl

Please use the following URL to link to the Op de Toffel 2005 page on F22.nl: http://f22.nl/go/opdetoffel2005

Please use the following URL to link to all 2 Op de Toffel pages on F22.nl: http://f22.nl/go/opdetoffel

All 2 reports from Op de Toffel

All 84 reports from subcategory Music

Page 1            Page 2

Image: 1 (Image 30121)

Page 1            Page 2

Comments on report 'Op de Toffel'
9-7-06E.H.B.O.[private comment]
9-7-06E.H.B.O.[private comment]
26-6-05Met een hoedje op de O.... :)))Sorrie Webmaster, voor die sceptische houding vanuit de organisatie... helaas is die gebaseerd op minder toffe foto-ervaringen uit het verleden...veeeel minder tof dan dit initiatief van jou!! Te gek, vooral pagina 3 is super... Cheers!
22-6-05heyhey ook ik mis nog wat foto's!!! komen die nog op de site te staan??? verder was op de toffel weer eens supervet!!! goed georganiseerd en zeer leuke vrijwilligers achter de bar!!! groetjes
Webmaster: Er komen geen foto's meer bij. Als het goed is staat iedereen (bezoekers) er minstens eenmaal op. Waarom dat zo is, kun je nalezen op de POLICY pagina.
22-6-05KoeKoekbeetju donkere fotos he... Maar het was weer super gezelly.. zuupuh tot we kruupuhhhh!!!!
22-6-05TanjaIk mis foto's van Racoon????? Ik dacht je hier toch wel gezien te hebben???? Mocht je die wel hebben, feel free to mail them!!! :) Verder klasse foto's!!
Webmaster: Sorry Tanja, ik heb geen foto's van Racoon gemaakt. Probeer het eens op de officiŽle site van het festival
22-6-05WebmasterIk geloof dat dit mijn eerste bezoek aan Vierlingsbeek was en ik moet zeggen dat ik zo'n goed verzorgd festival niet verwacht had in zo'n kleine gemeente. De muziek was erg goed; met name Blues Brother Castro en Hallo Venray waren magistraal. Een aantal medewerkers van de organisatie waren wat sceptisch en dachten aan een commerciŽle opzet mijnerzijds. Ik heb inmiddels van de organisatie begrepen dat er wat problemen waren bij eerdere edities. Ik ben volgend jaar van harte welkom.