Display: hi-res Fx: on
Hoofdpagina - Music - Op de Toffel
Foto's van het jaarlijkse Op de Toffel Festival in het centrum van Vierlingsbeek. Het festival is bezocht op zondag 19 Juni 2005.

Link: www.opdetoffel.nl

Gebruik aub de vogende URL om te linken naar de Op de Toffel 2005 pagina op F22.nl: http://f22.nl/go/opdetoffel2005

Gebruik aub de vogende URL om te linken naar alle 2 Op de Toffel pagina's op F22.nl: http://f22.nl/go/opdetoffel

Alle 2 reportages van Op de Toffel

Alle 84 reportages van categorie Music

Pagina 1            Pagina 2

Foto: 1 (Foto 30121)

Pagina 1            Pagina 2

Opmerkingen over rapportage 'Op de Toffel'
9-7-06E.H.B.O.[private comment]
9-7-06E.H.B.O.[private comment]
26-6-05Met een hoedje op de O.... :)))Sorrie Webmaster, voor die sceptische houding vanuit de organisatie... helaas is die gebaseerd op minder toffe foto-ervaringen uit het verleden...veeeel minder tof dan dit initiatief van jou!! Te gek, vooral pagina 3 is super... Cheers!
22-6-05heyhey ook ik mis nog wat foto's!!! komen die nog op de site te staan??? verder was op de toffel weer eens supervet!!! goed georganiseerd en zeer leuke vrijwilligers achter de bar!!! groetjes
Webmaster: Er komen geen foto's meer bij. Als het goed is staat iedereen (bezoekers) er minstens eenmaal op. Waarom dat zo is, kun je nalezen op de POLICY pagina.
22-6-05KoeKoekbeetju donkere fotos he... Maar het was weer super gezelly.. zuupuh tot we kruupuhhhh!!!!
22-6-05TanjaIk mis foto's van Racoon????? Ik dacht je hier toch wel gezien te hebben???? Mocht je die wel hebben, feel free to mail them!!! :) Verder klasse foto's!!
Webmaster: Sorry Tanja, ik heb geen foto's van Racoon gemaakt. Probeer het eens op de officiŽle site van het festival
22-6-05WebmasterIk geloof dat dit mijn eerste bezoek aan Vierlingsbeek was en ik moet zeggen dat ik zo'n goed verzorgd festival niet verwacht had in zo'n kleine gemeente. De muziek was erg goed; met name Blues Brother Castro en Hallo Venray waren magistraal. Een aantal medewerkers van de organisatie waren wat sceptisch en dachten aan een commerciŽle opzet mijnerzijds. Ik heb inmiddels van de organisatie begrepen dat er wat problemen waren bij eerdere edities. Ik ben volgend jaar van harte welkom.